Olyan meleg jön, amilyen rég volt az országban: térképen mutatjuk, mi várható

Olyan meleg jön, amilyen rég volt az országban: térképen mutatjuk, mi várható

agrarszektor.hu
Délies áramlással folyamatosan érkeznek hazánk fölé az enyhe, mediterrán eredetű légtömegek, ebben a helyzetben a következő napokban sem lesz változás. Hétvégén még gyakran nedves lesz ez a levegő, emiatt esőre, záporokra is számítani kell, hétfőn és kedden viszont szárazabbra, naposabbra fordul az idő.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Délutánonként szinte mindenhol 15 fok fölé megyünk: áprilist fog idézni az időjárás a jövő hét első napjaiban: az éjszakák alapvetően fagymentesek lesznek, a szelesebb tájakon a kora reggeli órákban sem lesz hidegebb 7-8 foknál, délutánonként pedig 14-20 fokot mérhetünk. A 20 fokot délkeleten érheti el a hőmérséklet. A tavaszias idő végig kitart a jövő hét folyamán, így március első napjaiban is. Komoly lehűlés jelei a hosszútávú előrejelzés szerint nem mutatkoznak - írja az Időkép

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?