Megvan, milyen időjárás jön március 15-én itthon: erre jobb lesz felkészülni

Megvan, milyen időjárás jön március 15-én itthon: erre jobb lesz felkészülni

agrarszektor.hu
Nyugodt tavaszi időt hoz idén március 15-e, nemzeti ünnepünk nagy széltől és csapadéktól is mentes lesz, igaz a napsütés nem lesz zavartalan. Nyugat felől délután a fátyolfelhőzet növekszik meg, máshol elsősorban gomolyfelhők lesznek az égen, de jelentős csapadék sehol sem várható, néhol fordulhat elő jelentéktelen zápor. Délnyugaton közel lesz a 20 fok. 

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

A hajnali, reggeli órákban hűvös lesz, az Északi-középhegység térségében helyenként gyengén fagyhat és elsősorban itt pára-, ködfoltok is képződhetnek. Napközben 12 és 19 fok közé melegszik a levegő, a 20 fok közeli értékeket délnyugaton mérhetjük. Szombaton aztán egy hullámzó hidegfront éri el hazánkat és hoz többfelé esőt, záport, nyugaton néhol az ég is megdörrenhet. Vasárnapra a front elvonul, az ország nagy részén több órára kisüt a nap, csupán keleten, északkeleten alakulhatnak ki helyenként záporok. Feltámad, sokfelé megerősödik viszont az északnyugatira forduló szél. Jelentős lehűlés a hétvégén sem várható, 11 és 17 fok közötti csúcsértékeket mérhetünk - írja az Időkép

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?