Elképesztő: ki nem találnád, mit termesztettek egy magyar húsüzemben

Elképesztő: ki nem találnád, mit termesztettek egy magyar húsüzemben

MTI
Elfogtak a szegedi nyomozók egy férfit, aki kannabiszt termesztett egy húsfeldolgozó üzemben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a police.hu-n. Tájékoztatásuk szerint a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala jelzése alapján jutottak az információhoz, hogy egy Szegedhez közeli húsfeldolgozó üzem területén nagy valószínűséggel kannabiszt termesztenek.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A nyomozók június 27-én szemlét tartottak az üzemben, ahol egy rejtekajtóval elválasztott pincehelyiségben 103 tő kannabisz növényt, a termesztéshez használt eszközöket - fénycsöveket, sátrakat -, fogyasztásra kiporciózott növényi törmeléket, valamit az egyik melléképületben 1331 gramm leszüretelt termést találtak és foglaltak le. A 49 éves férfi a rejtekhelyen a növényeket hővédős sátrakban - a gyanú szerint értékesítési céllal - termesztette, párásító- és légkeverőgépeket, szűrőket és tápszereket is alkalmazott. P. Gyulát a nyomozók jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették, a Szegedi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?