30 fok áprilisban? Erre senki sem számított

MTI
Csütörtökön a napsütésé lesz a főszerep, a középső tájakon azonban zápor, zivatar is kialakulhat. Több helyen viharossá fokozódhat a szél, a legmagasabb hőmérséklet azonban 28 fok is lehet. Péntek délután egyre több területen növekszik majd meg a felhőzet, nappal azonban akár 30 fokot is mérhetünk majd.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Csütörtökön a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, zápor és zivatar pedig főleg a középső tájakon alakulhat ki. A délies szél nagy területen megerősödik, az Alpokalján és a Kisalföldön olykor viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 14 fok között alakul, de kisebb körzetekben 10 fok alá hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 23 és 28 fok között várható.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

Pénteken fátyolfelhős, napos idő lesz, majd késő délutántól nyugaton növekedni, vastagodni kezd a felhőzet, és este a Dunántúl nyugati részén már zápor, zivatar is előfordulhat. A déli, délnyugati szél nagy területen megerősödik, zivatar környezetében viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?