2021. szeptember 27. hétfő Adalbert

Hírek - Növény

Megtudtuk: több milliárd forintos fejlesztésről döntött a nagy gabonafeldolgozó

Új termék piaci bevezetéséről, és az azt lehetővé tévő több mint hárommilliárd forintos fejlesztésről döntött az Opus Global Nyrt. leányvállalata, a KALL Ingredients Kft. - közölte a Opus Global és a KALL Ingredients kedden közös közleményben.
 
 

A KALL Ingredienst Kft. magas hozzáadott értékű élelmiszeripari alapanyagokat, valamint takarmány alapanyagokat állít elő kizárólag GMO-mentes magyar kukoricából. A gyár Szolnok mellett, Tiszapüspöki iparterületén található. A tájékoztatás szerint az évi félmillió tonna kukoricát feldolgozó cég főtermékei jelenleg a különböző folyékony kukoricaszirupok, valamint az élelmiszer- és gyógyszeripari minőségű alkoholok. 

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

Egy szárítóberendezés és a hozzátartozó teljes infrasturktúra telepítésével a jövőben kukoricakeményítő előállítására is lehetőségük nyílik. A beruházás teljes összértéke meghaladja a 9 millió eurót. Az idén indult fejlesztés 2022 elején fejeződik be, ezt követően lépnek a piacra az új termékekkel.

Címlapkép forrása: 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu