Perzselő forróság jön, érkezik a 38 fok: itt a friss előrejelzés a jövő hétre

Perzselő forróság jön, érkezik a 38 fok: itt a friss előrejelzés a jövő hétre

agrarszektor.hu
Tovább fokozódik a kánikula, a jövő hét első felében többfelé 35 foknál is melegebb lesz. Enyhülés csak valamikor csütörtök este, péntek tájékán érkezhet.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Nem tágít a hőség, sőt hétfőtől tovább fokozódik a forróság, egyre több helyen elérjük, sőt meg is haladjuk a 35 fokot, a legmelegebb tájakon 37-38 fok is lehet - írja az Időkép. A hajnalok is egyre kevésbé hoznak felfrissülést, a minimumok nagy területen 20 fok fölött maradnak. A forróság mellé továbbra is sok napsütés, nagyon erős UV-sugárzás fog társulni. Valamivel több gomolyfelhő hétfőn lehet fölöttünk, akkor elszórtan, kedden és szerdán csak néhol alakulhat ki frissítő zápor, zivatar. A légmozgás viszont többfelé lesz majd élénk, néhol erős, ez némileg enyhíthet a forróságon.

Forrás: Időkép
Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

A nagy melegben fontos, hogy figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, kerüljük az alkoholos és magas cukortartalmú italok fogyasztását. A leégés megelőzése érdekében 11 és 15 óra között célszerű kerülni a közvetlen napfényt, illetve szalmakalapot, napszemüveget viselni. Kedd éjfélig másodfokú hőségriasztás van érvényben, ez várhatóan meg lesz hosszabbítva.

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?