2022. január 20. csütörtök Fábián, Sebestyén

Hírek - Növény

Saját gyártású kézfertőtlenítővel rukkolt elő a nagy magyar kukoricafeldolgozó

Több mint 1600 darab saját gyártású, orvosi minőségű alkoholból előállított kézfertőtlenítőt adományozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának (NAK) a Hungrana Kft. Ez a mennyiség szinte a teljes falugazdász-hálózat szükségletét fedezi az egységes kérelmek beadásának idejére.
 
 

A Hungrana Kft. a társadalmi felelősségvállalás jegyében 1675 darab saját gyártású, orvosi minőségű alkoholból előállított kézfertőtlenítőt adományozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának - írja a Hungrana. Ez a mennyiség a teljes falugazdász-hálózat szükségletének jelentős hányadát fedezi az egységes kérelmek beadásának idejére.

Reng Zoltán és Győrffy Balázs (Forrás: NAK)
Forrás: NAK

Április elején megkezdődött az idei egységes kérelmek beadása, melyben a NAK falugazdászai segítik a gazdálkodókat a koronavírus-járvány okozta helyzetben. A Hungrana Kft. kiemelten fontosnak tartja az agrárium résztvevőinek támogatását ezekben a nehéz, sok kihívással terhelt időszakban is. A megfelelő védelem érdekében a cég fél literes kiszerelésű, a szabadegyházi gyárban előállított kézfertőtlenítőszereket adományozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának, melyet teljes egészében a falugazdászok részére juttatnak el.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárium 2022

  A tavasz meghatározó agrárgazdasági  rendezvénye április 6-án!

  Portfolio Agrár Klub: Sorsdöntő év következik? - A magyar agrárium kilátásai 2022-től

  Ingyenes online klub 02.22-én!