Megakonferencia Budapesten - Több ezer embert várnak

agrarszektor.hu
Budapesten rendezik meg a Nemzetközi Vetőmag Szövetség világkongresszusát 2017-ben. Az ágazat legnagyobb rendezvényén várhatóan csaknem kétezer szakember venne részt a világ minden tájáról. A magyar Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezete már meg is kezdte az előkészítő munkát, mivel a világkonferencia lesz a legnagyobb nemzetközi rendezvény, amelyet eddig itthon rendeztek.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A vetőmag ágazat legnagyobb eseményét rendezik meg két év múlva Budapesten - jelentette ki Takács Géza, a magyar Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezetének elnöke. A Nemzetközi Vetőmag Szövetség világkongresszusa a legnagyobb hazánkban rendezett szakmai rendezvény, amelyre körülbelül kétezer embert várnak, ezért már meg is kezdték a szervezést. A hazai szövetségen belül külön bizottság foglalkozik ezzel a feladattal.

A világkonferenciát idén Lengyelországban - Krakkóban - tartották, jövőre pedig Uruguayban rendeznék. Előrejelzések szerint az európai cégek vezetői majd inkább a budapesti rendezvényen képviseltetnék magukat. A hatnapos konferencia a szakmai előadások mellett kapcsolatépítési lehetőségeket nyújt a résztvevőknek.

Magyarország 1938 óta tagja a Nemzetközi Vetőmag Szövetségnek. A hazai szervezetnek 817 tagja van, akik éves szinten 100 milliárd forintos árbevételt érnek el. Magyarország - Franciaország, Hollandia, az Egyesült Államok, Németország és Chile után - a hatodik legnagyobb vetőmag exportőr a világon. A szektorban tevékenykedő vállalkozások évente több mint 100 különböző fajból, csaknem 1500 fajta vetőmagot állítanak elő.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03