A fiatal gazdálkodók ötleteit várják

agrarszektor.hu
Stágel Bence, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke elmondta, hogy a a fiatal gazdák javaslatait és ötleteit várja a részükre készülő életpálya-modellhez - tudta meg az MTI a témában tartott hétfői egyeztetés után.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Az elnök hozzátette: céljuk az is, hogy a kidolgozás alatt lévő modellben szerepeljenek a kereszténydemokrata elképzelések is. Az IKSZ alapszervezeteihez így azzal a kéréssel fordultak, hogy a fiatal gazdák ezzel kapcsolatos javaslatait és ötleteit gyűjtsék össze az elkövetkező hetekben, majd azokat juttassák el az ebben illetékesek részére. Kiemelte, hogy a jövendő időszakban a lehető legtöbb fiatallal szeretnének kapcsolatba lépni, hogy véleményüket minél jobban megismerhessék, és problémáikra a hatékonyabban tudják felhívni a figyelmet.

Ehhez kapcsolódik, hogy tavaly decemberben a vidékfejlesztési miniszter, Fazekas Sándor bejelentette, hogy a VM pár hónapon belül fogja kidolgozni azt a keretrendszert, a gazdálkodást választó fiataloknak nyújthat biztos hátteret.

Nagyon fontos elme a keretrendszernek, hogy azok számára, akik életvitel szerűen akarnak gazdálkodni, lehetővé teszik a földhöz jutást a Nemzeti Földalapból. Emellett a rendszer az agrártámogatások igénybevételének lehetőségét és feltételeit is tartalmazni fogja.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?