Új funkció indult a GVH árfigyelőjén

Új funkció indult a GVH árfigyelőjén

agrarszektor.hu
Új, bevásárlólista funkció segíti a vásárlást az online árfigyelőn - közölte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szombati online videójában. A rendszerről a napokban a Portfolio írta meg, hogy nagyon könnyen kijátszható, hogy a tényleges helyzetnél alacsonyabb árakat mutasson az egyes láncok esetében.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A kormányszóvivő felidézte: július elsejétől elérhető az online árfigyelő, amelynek segítségével össze tudjuk hasonlítani 62 termékkategória árait. Az új, bevásárlólista funkció segítségével az általunk keresett termékeket berakhatjuk egy kosárba, és azok árait napról napra össze tudjuk hasonlítani, ennek alapján ott vásárolhatunk, ahol a legalacsonyabbak az árak - tette hozzá a Facebook-oldalán Szentkirályi Alexandra.

Rigó Csaba Balázs, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke a bevásárlólista funkció használatát bemutatva azt mondta, hogy ez rendkívül egyszerű: a felhasználó a terméket bevásárlólistára teheti, akár többet is. A végén a rendszer összegzi boltonként, és a végösszegeket is megmutatja.

A napokban a Portfolio írta meg először, hogy van olyan boltlánc, amelyik csak egy-két üzletében csökkenteti egyes alapvető élelmiszereknek az árát, hogy az új árfigyelő rendszerben az összehasonlító oldalon legolcsóbb legyen. Az árfigyelő elindulása versenyt indított a multik között, mivel azóta fokozottan figyelik a láncok azt, hogy a konkurensek mennyiért adják a termékeket. Sokak számára pedig presztízskérdés lett, hogy az árfigyelő az ő terméküket hozza ki a találati listán a legolcsóbbnak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?