Harsányi Zsolt: válság ide vagy oda, az emberek napi háromszor enni akarnak

Harsányi Zsolt: válság ide vagy oda, az emberek napi háromszor enni akarnak

agrarszektor.hu
Harsányi Zsoltról, az Axiál Kft. alapító-társtulajdonosáról, illetve az ő karrierútjáról szól a Pénzcentrum Első Yard című podcast sorozat legújabb epizódja. Az egyik leggazdagabb magyar, aki a hazai agrárium egyik fontos figurája más érdekeltségei mellett, gyakorlatilag a rendszerváltás óta foglalkozik mezőgazdasági gépek kereskedelmével, így pályáján keresztül jól bemutatható a magyar agrárium elmúlt 30 éves története is. A műsorban szó volt még többek között a klímaváltozás agráriumra gyakorolt hatásáról, valamint az energiaársokkról is.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Megjelent, és már meghallgatható az Első Yard, a Pénzcentrum üzleti karrierutakkal foglalkozó podcast sorozatának legújabb része, mely az 1966-ban született Harsányi Zsoltról, az egyik legvagyonosabb magyarról, az Axiál Kft. alapító-társtulajdonosáról szól. A hazai agrárium megkerülhetetlen figurája a műsorban beszélt többek között a TSZ-rendszer széteséséről, a több szempontból zavaros 90-es évekről, az EU-s csatlakozás hozta lehetőségekről és kihívásokról, de természetesen más témák mellett a 2010-es évek technológiai robbanása, a klímaváltozás agráriumra gyakorolt hatása, valamint az energiaársok is szóba kerültek.

A műsorból természetesen az is kiderül, egyáltalán hogyan került Harsányi Zsolt az agrárium közelébe, illetve folytatódhat-e családi vállalkozásként az Axiál története. Emellett az alapító társtulajdonos azt is elmondta, hogyan éli meg azt ő személyesen, hogy vállalkozásai a legvagyonosabb magyarok közé repítették.

A podcast már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe illesztett lejátszóban is:

Címlapkép forrása: MTI/Vasvári Tamás

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 24. 05:58