Figyelem! - Meghosszabbították Lázárék a fontos határidőt

agrarszektor.hu
Október 30-ig vásárolhatják meg kertészeti gépeiket, illetve nyújthatják be kifizetési kérelmeiket azok a piaci szereplők, akiknek idén benyújtott kérelmeit támogatta a Miniszterelnökség. A tárca több mint 1800 kérelmet tartott elfogadhatónak mintegy 18 milliárd forint értékben.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Két héttel, október 15-ről október 30-ig meghosszabbította a Miniszterelnökség azt a határidőt, ameddig az idei pályázaton nyertes termelők megvásárolhatják kertészeti gépeiket, illetve benyújthatják kifizetési kérelmeiket. A tárca részben a gépbeszerzések könnyítése, részben a 2007-2013-as vidékfejlesztési program forrásainak felhasználása érdekében döntött a határidő módosítása mellett. A minisztérium még tavasszal hirdetett pályázatot a kertészeti gépvásárlásokra, hogy nem maradjanak meg támogatások a 2007-2013-as programban.

A kiírás az új, környezetbarát és energiahatékony kertészeti gépek beszerzését célozta. A Miniszterelnökség több mint 1800 kérelmet támogatott, mintegy 18 milliárd forint értékben.

A kormány - húzta alá közleményében a Miniszterelnökség - 2014-2020-as új vidékfejlesztési ciklusban is kiemelten kezeli a kertészeti ágazat fejlesztést. Elsősorban a mikro-, a kis- és közepes méretű gazdaságokat kívánják támogatni, mivel e vállalkozások munkahelyteremtő és munkahelymegtartó képessége jelentős. Egyes kertészetfejlesztési támogatások új pályázati felhívásai még idén novemberben megjelennek, míg a kertészeti gépek beszerzésére várhatóan 2016-ban lesz ismét lehetőség - derül ki a tárca közleményéből.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?