Jön a huszadik Pápai Agrárexpo - Idén mi is ott leszünk! (x)

agrarszektor.hu
2016. május 27-29. között immár huszadik alkalommal rendezik meg a Pápai Agrárexpo mezőgazdasági szakkiállítást és vásárt, amely a megye és a térség kiemelt, komoly vonzerővel bíró eseménye. A háromnapos, hosszú évek óta sikeres, több mint tízezer látogatót vonzó rendezvényt idén a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezi. A Portfolio idén a Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2016 konferencia megrendezésével csatlakozik a rendezvényhez.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A XX. Pápai Agrárexpo kiemelt célja, hogy szakmai előadások keretében tájékoztatást nyújtson az agrárágazat újdonságairól, valamint lehetőséget biztosítson a kiállítóknak és a termelőknek arra, hogy személyesen is találkozhassanak potenciális vásárlóikkal.

A Portfolio idén a Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2016 konferencia megrendezésével csatlakozik a rendezvényhez. A szakmai nap résztvevői - a Portfolio előző agrárkonferenciáihoz hasonlóan - most is magas színvonalú szakmai programra és professzionális szervezésre számíthatnak.

A színvonalas szakmai kínálat bővítése mellett az agráriumhoz szorosan nem kötődő látogatók számára is élvezetes programot kínálnak, a kiállítás jellegéhez illeszkedő családi programok és gépbemutatók közelebb hozzák az érdeklődőket a magyar agrárágazathoz és élelmiszeriparhoz. A kóstolási lehetőségek széles választékával pedig a hazai gasztronómiát és a helyi termékeket népszerűsíti a NAK. 


Önnek, illetve vállalkozásának lehetősége nyílik kiállítóként vagy szolgáltatóként részt venni a rendezvényen. További részletek és jelentkezés itt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 13. 14:03