Így lehet beazonosítani, milyen támogatás érkezett a számlára

agrarszektor.hu
Bővítette úgynevezett GIRO-kódlistáját a Magyar Államkincstár (MÁK). A kódok alapján beazonosítható, milyen jogcímű támogatás érkezett a számlára.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A gyakorlatban előfordul, hogy a MÁK utalása megérkezik a gazdálkodók számlájára, de a támogatással kapcsolatban értesítést még nem kapnak. A jogcímek beazonosíthatók a GIRO-kód alapján, amely a bankkivonat közlemény rovatában megjelenő, általában három betűvel kezdődő számsor első három számjegyét jelenti.

A MÁK a napokban új kódokkal frissítette a GIRO-kódokat. A lista a kincstár honlapján található meg, és excel táblázat formájában innen is letölthető.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?