Nem kell sietni a fizetéssel: fontos határidő módosításáról döntött a kormány

agrarszektor.hu
A veszélyhelyzetre való tekintettel a kormányzat a felügyeleti díj megfizetéséről szóló határidő áthelyezéséről döntött, olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán.

Agrárszektor 2022 konferencia

Jövő héten érkezik az idén 10 éves Agrárszektor konferencia, a hazai agrárium kiemelkedő kétnapos szakmai eseménye Siófokon! Gazdálkodók, döntéshozók, véleményformálók, vállalati csúcsvezetők, élelmiszeripari szakértők, államigazgatási topvezetők egy helyen, egy időben az agrárium csúcstalálkozóján! 

A május 31-ig beküldött bevallások alapján megállapított felügyeleti díjat két egyenlő részletben, július 31-ig, valamint a bevallás évét követő év január 31-ig kellett befizetniük az érintetteknek a NÉBIH-hez az eddigi szabályok alapján, olvasható a NAK oldalán. A veszélyhelyzetre való tekintettel a kormányzat a határidő áthelyezéséről döntött.

Az elhalasztásról szóló 122/2020. (IV. 16.) Korm. rendelet alapján mind a felügyeleti díj bevallására vonatkozó, mind az első részlet megfizetésére vonatkozó határidő 2020. szeptember 30-ra tolódott. A rendelkezés a 2020. április 16-i Magyar Közlönyben jelent meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubilál a hazai agrárium hagyományos, év végi csúcsrendezvénye
EZT OLVASTAD MÁR?