Elhunyt idősebbik Légli Ottó

Elhunyt idősebbik Légli Ottó

agrarszektor.hu
89 éves korában elhunyt id. Légli Ottó, a Balatonboglári Állami Gazdaság volt szőlésze, ágazatvezetője.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Bérbaltaváron született, Szombathelyen gyerekeskedett, s innen került Balatonboglárra - írja Facebook-oldalán a Hegyközségek Nemzeti Tanács (HNT). A kertészeti szakma alapjait Szombathelyen sajátította el. A Kertészeti Egyetemre járt.

Forrás: a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának Facebook-oldala

A Balatonboglári Állami Gazdaságba 1958 -ban került. A ranglétrán előre haladva ágazatvezetőként már 900 hektárnyi szőlőért felelt, s innen ment nyugdíjba 1991-ben. Id. Légli Ottót kiváló emberként, elismert és elkötelezett szakemberként ismerte a környezte, munkája és példája tovább él, hiszen fiai közül ketten is - Légli Ottó és Légli Géza - viszik tovább a szőlész-borász szakmát.

Címlapkép forrása: MTI/Varga György

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?