Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?
Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
A megbeszélésen megvitatták az állattenyésztési és a növénytermesztési ágazatokban rejlő fejlesztési lehetőségeket. Farkas Sándor kiemelte a szakértőcsere, valamint az ösztöndíjprogramok fontosságát. A miniszterhelyettes a szakemberek közti szakmai párbeszéd és gyakorlati tapasztalat jelentőségét emelte ki, mint fogalmazott, a hatékony együttműködésnek ez lehet az alapja. Mint elmondta, Magyarországon az agrárium stratégiai ágazatnak számít és megerősítette azt a kormányzati szándékot, hogy a koronavírus-járványban is helytállt hazai agrárium és élelmiszeripar további fejlesztésére a következő években rekordösszeg áll majd rendelkezésre. Farkas Sándor hangsúlyozta a hatékonyság, a feldolgozottsági szint és a fenntarthatóság növelésének fontosságát. Magyarország és Mongólia hosszútávú együttműködésében szerepet kaphat a mezőgazdasági, illetve élelmiszertechnológiai transzfer is.