Fontos változás történt az ültetvénytelepítési pályázatban: ezt jó, ha mindenki tudja

Fontos változás történt az ültetvénytelepítési pályázatban: ezt jó, ha mindenki tudja

agrarszektor.hu
Több ponton módosult a kertészeti ültetvénytelepítési támogatási pályázat kiírása. A legfontosabb változás, hogy új szakaszok kerültek meghatározásra, és a benyújtási határidőt június 30-ra tolták ki.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Több ponton is módosult a Széchenyi2020 keretében megjelent "Kertészet - ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása" (VP2-4.1.3.2-4.1.3.3.-5.1.1-21 kódszámú) felhívás dokumentációja - olvasható a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeB) oldalán. A szervezet arra hívta fel a támogatást igénylők figyelmét, hogy a változás az alábbi pontokat érinti:

1. A 4.3. (A támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja) fejezetben a támogatási kérelmek benyújtására vonatkozóan új szakaszok kerültek meghatározásra. A továbbiakban 2022. június 30-ig lesz lehetőség a támogatási kérelmek benyújtására.

2. Az 5.7. (Az elszámolható költségek mértékére, illetve arányára vonatkozó elvárások) fejezetben található táblázatból törlésre került az Időjárási káresemények kivédést szolgáló tevékenységek vonatkozásában meghatározott 100 millió forintos maximális támogatási összegre vonatkozó előírás.

Érvényes pályázatot csak a fenti módosítások figyelembe vételével lehet benyújtani. A módosított pályázati felhívás az alábbi linken érhető el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?