Itt az év csúcseseménye! - Utolsó helyek az Agrárszektor Konferencián

Itt az év csúcseseménye! - Utolsó helyek az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Egy hét múlva kezdődik a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciája, amely az egyik legnagyobb eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30.-december 1-i jubileumi rendezvény egyedülállóan gazdag programkínálattal várja az érdeklődőket.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

November 30.-december 1-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az idén a tizedik lesz a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában. Az Agrárszektor Konferencia mára a hazai agrárium egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseményévé vált, ahol a résztvevők száma meghaladja az ezer főt, az előadók száma pedig a százat. Az idei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr konferenciaközpont ad otthont.

A rendezvény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az idén is egyedülállóan gazdag programkínálatot nyújt a résztvevőknek, és valamennyi olyan fontos témát napirendre tűz, amely döntően meghatározza az agrárágazati szereplők rövid és hosszabb távú eredményes tevékenységét. A rendezvény többek között foglalkozik a klímaváltozás és az energiaválság agrárgazdasági hatásaival, a növénytermelés, az állattenyésztés és a kertészet helyzetével, a jövő évtől hatályba lépő új uniós Közös Agrárpolitikával és a földpiaci-földbérleti trendekkel. Emellett szó lesz a termény- és inputpiaci változásokról, az élelmiszeripar-élelmiszerkereskedelem kilátásairól, az agrárfinanszírozás kérdéseiről, a precíziós gazdálkodás lehetőségeiről és a mezőgazdasági drónhasználatról is. A teljesség igénye nélkül napirendre kerülnek még az öntözésfejlesztés, a mezőgazdasági öngondoskodás, az agrárinnováció és a generációváltás kérdései is.

A részletes programért kattintson ide>>

Az Agrárszektor Konferencia két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio Csoport vezetése - rangos szakmai zsűri döntse alapján - az idén kilenc kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhat.

A jelentkezési feltételek itt tekinthetők meg>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?