Itt az év csúcseseménye! - Utolsó helyek az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Egy hét múlva kezdődik a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciája, amely az egyik legnagyobb eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30.-december 1-i jubileumi rendezvény egyedülállóan gazdag programkínálattal várja az érdeklődőket.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

November 30.-december 1-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az idén a tizedik lesz a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában. Az Agrárszektor Konferencia mára a hazai agrárium egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseményévé vált, ahol a résztvevők száma meghaladja az ezer főt, az előadók száma pedig a százat. Az idei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr konferenciaközpont ad otthont.

A rendezvény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az idén is egyedülállóan gazdag programkínálatot nyújt a résztvevőknek, és valamennyi olyan fontos témát napirendre tűz, amely döntően meghatározza az agrárágazati szereplők rövid és hosszabb távú eredményes tevékenységét. A rendezvény többek között foglalkozik a klímaváltozás és az energiaválság agrárgazdasági hatásaival, a növénytermelés, az állattenyésztés és a kertészet helyzetével, a jövő évtől hatályba lépő új uniós Közös Agrárpolitikával és a földpiaci-földbérleti trendekkel. Emellett szó lesz a termény- és inputpiaci változásokról, az élelmiszeripar-élelmiszerkereskedelem kilátásairól, az agrárfinanszírozás kérdéseiről, a precíziós gazdálkodás lehetőségeiről és a mezőgazdasági drónhasználatról is. A teljesség igénye nélkül napirendre kerülnek még az öntözésfejlesztés, a mezőgazdasági öngondoskodás, az agrárinnováció és a generációváltás kérdései is.

A részletes programért kattintson ide>>

Az Agrárszektor Konferencia két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio Csoport vezetése - rangos szakmai zsűri döntse alapján - az idén kilenc kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhat.

A jelentkezési feltételek itt tekinthetők meg>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2022. december 5. 14:21