Mi teremhet nyereséget az agráriumban? - Kiderül az Agrárszektor Konferencián

Mi teremhet nyereséget az agráriumban? - Kiderül az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Milyen ártendenciák várhatók a meghatározó növénytermelési és állattenyésztési ágazatokban a következő időszakban, és mit érdemes termelni a magyar mezőgazdaságban? - többek között e kiemelt témákkal foglalkozik a siófoki kétnapos Agrárszektor Konferencia, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Számíthatnak-e profitra a meghatározó állattenyésztési és növénytermelési ágazatok gazdálkodói a következő időszakban? - erre ad választ az év kiemelt agráresemények számító Agrárszektor konferencia, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport. A  kétnapos eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendkívül hektikusan változó gazdasági, piaci és időjárási környezetben a korábbiaknál is kiszámíthatatlanabbá vált, hogyan alakulhat a mezőgazdasági vállalkozások jövedelmezősége, illetve nyereségesen végezhetik-e gazdálkodás tevékenységeiket a következő időszakban. A konferencia áttekinti, milyen tendenciák érvényesülnek a világ élelmiszerpiacán, ezekhez a magyar agrárium hogyan alkalmazkodhat és melyek lehetnek azok az agrártermékek, amelyek előállítása hosszú távon is perspektivikus maradhat.

A konferencia részletesen áttekinti, milyen piaci ármozgások valószínűsíthetők a meghatározó növénytermelési ágazatokban, illetve milyen árváltozásokra lehet számítani a legfontosabb inputanyagok beszerzésénél. A rendezvény emellett bemutatja az állattenyésztési szektor várható ár- és költségviszonyait, különös tekintettel a takarmánypiacot jellemző trendekre.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A részvételi és jelentkezési feltételek a www.portfolio.hu portál konferencia menüpontjában, az Agrárszektor Konferencia hivatalos weboldalán ismerhetők meg. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?