Mi teremhet nyereséget az agráriumban? - Kiderül az Agrárszektor Konferencián

Mi teremhet nyereséget az agráriumban? - Kiderül az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Milyen ártendenciák várhatók a meghatározó növénytermelési és állattenyésztési ágazatokban a következő időszakban, és mit érdemes termelni a magyar mezőgazdaságban? - többek között e kiemelt témákkal foglalkozik a siófoki kétnapos Agrárszektor Konferencia, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Számíthatnak-e profitra a meghatározó állattenyésztési és növénytermelési ágazatok gazdálkodói a következő időszakban? - erre ad választ az év kiemelt agráresemények számító Agrárszektor konferencia, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport. A  kétnapos eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendkívül hektikusan változó gazdasági, piaci és időjárási környezetben a korábbiaknál is kiszámíthatatlanabbá vált, hogyan alakulhat a mezőgazdasági vállalkozások jövedelmezősége, illetve nyereségesen végezhetik-e gazdálkodás tevékenységeiket a következő időszakban. A konferencia áttekinti, milyen tendenciák érvényesülnek a világ élelmiszerpiacán, ezekhez a magyar agrárium hogyan alkalmazkodhat és melyek lehetnek azok az agrártermékek, amelyek előállítása hosszú távon is perspektivikus maradhat.

A konferencia részletesen áttekinti, milyen piaci ármozgások valószínűsíthetők a meghatározó növénytermelési ágazatokban, illetve milyen árváltozásokra lehet számítani a legfontosabb inputanyagok beszerzésénél. A rendezvény emellett bemutatja az állattenyésztési szektor várható ár- és költségviszonyait, különös tekintettel a takarmánypiacot jellemző trendekre.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A részvételi és jelentkezési feltételek a www.portfolio.hu portál konferencia menüpontjában, az Agrárszektor Konferencia hivatalos weboldalán ismerhetők meg. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?