2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Hírek - Agrárpénzek

Egyelőre az optimizmus jegyében zajlik a kereskedés az árutőzsdén

A nagy hármas mindegyike növekedni tudott a tegnapi napon, ezzel együtt többnyire továbbra is csak korrekciós mozgásokról beszélhetünk a Solar Capital árutőszdei kereskedője szerint.
 
 

A növekedés kifulladása helyett magasabb sebességre kapcsolat a szója árfolyama, mely 18 centes növekedés mellett ellenállási szintje közelében mozgott. Ugyanakkor a fundamentumok továbbra sem változtak jelentősen, és továbbra is az ellenkező irányba mutatnak, így sokminden múli azon, hogyan alakul a mai napon a kereskedés. Amennyiben sikerül áttörni az ellenállási szintet, úgí nem kizárt az sem, hogy 1450-80 cent körüli szintre korrigál vissza az árfolyam, de ez a jelenlegi állás fényében a kevésbé valószínű forgatókönyv.

A kukorica ugyancsak folytatta három napja tartó növekedését, melynek fényében már sokan a 750 centes ellenállási szint fölé kerülést sem tartják elképzelhetetlennek. Valójában ennek azonban roppant kicsi a realitása, félő hogy még a szint megközelítése előtt megfordul a trend. A tegnapi napot mindenesetre 743 centen zárta.

A búza piacát kedden a teljes érdektelenség jellemezte leginkább, az eddigiekben tapasztalható óvatos, oldalazó mozgást mutatta tegnap is az árfolyam. A ma délután publikálandó termésadatok talán kimozdíthatják valamelyest a holtpontról, ellenkező esetben nem lehet komolyabb mozgásokra számítani.

 

 


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu