2022. június 28. kedd Levente, Irén

Hírek - Agrárpénzek

Elismerést kapott Mikula Lajos és az AGRYA

Ifjúsági szakmai díjakat osztottak.
 
 

Minden évben a gyermekek jogainak világnapján kerül sor az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint az ifjúságügyért felelős tárca szervezésében az ifjúsági szakma díjátadó ünnepségére. A Szent Kristóf-díjak és a Miniszter Elismerő Oklevelei az ifjúsági szervezetek és a fiatalokkal foglalkozó szakemberek részére az ifjúsági szakma legrangosabb kitüntetései. Az idei év egyik kitüntetettje az AGRYA és annak ügyvezető elnöke, Mikula Lajos a helyi ifjúsági közösségek fejlesztése érdekében kifejtett munkájáért.

Az AGRYA és az EMMI szakmai együttműködése az elmúlt két évben alakult ki és erősödött meg – derül ki az AGRYA közleményéből. Az együttműködés fókuszában az AGRYA kistelepülési ifjúsági közösségek megerősítését célzó Virtuális Falu Programja állt.

A program tartalmi kidolgozásában példamutató partnerséget sikerült kialakítania az AGRYA-nak és az EMMI ifjúságügyért felelős szakfőosztályának. Az eddigi eredmények bíztatóak, a humánerőforrás fejlesztő programnak köszönhetően elérhető közelségbe került egy falusi fiatalokkal foglalkozó, önálló országos szakmai-érdekképviseleti szervezet elindulása.
Az ifjúsági munkanélküliség kezelése az elkövetkező időszak egyik kiemelt hazai és európai feladata. Ehhez kapcsolódóan kimondottan a fiatalok mezőgazdasági foglalkoztatását segítő program előkészítésén dolgoznak az AGRYA és az EMMI ifjúságügyért felelős szakemberei.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben