Figyelmeztet a Nébih: néhány nap múlva lejár egy nagyon fontos fizetési határidő

Figyelmeztet a Nébih: néhány nap múlva lejár egy nagyon fontos fizetési határidő

agrarszektor.hu
Július 31-e az élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetési határideje. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja az érintettek figyelmét, hogy az összeget a hivatal elkülönített fizetési számlájára kell utalni.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Hamarosan esedékes az élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetése. Az élelmiszerlánc szereplői május végéig készítették el élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallásukat, amelynek végösszegét két egyenlő részletben, 2021. július 31-ig, valamint 2022. január 31-ig kell megfizetniük - olvasható a Nébih oldalán.

A díjat a Nébih 10032000-00289782-30006016 számú elkülönített fizetési számlájára kell utalni. A gördülékeny ügyintézés érdekében fontos, hogy a tranzakció közleményében a befizetésre kötelezett adószáma/azonosító jele, valamint az első részlethez tartozó pénzügyi bizonylat száma is szerepeljen. A hatóság azt kéri az élelmiszerlánc szereplőitől, hogy egyéb szöveget ne írjanak az utalási közleménybe, átutalás előtt pedig ellenőrizzék a számlaszámot, különösen azok, akik más ügyekben is a Nébih pénzügyi partnerei.

A felügyeleti díjjal és a befizetéssel kapcsolatos további részletek elérhetőek a hatóság honlapján, míg a felmerülő kérdésekkel a hivatal felügyeleti díj ügyfélszolgálatához (felugyeletidij@nebih.gov.hu, 06-1/336-9024) fordulhatnak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?