Eddig nyolcmilliárdot ítéltek oda hűtőházakra

agrarszektor.hu
A kertészeti ágazaton belül hűtőházak építésére eddig mintegy 8 milliárd forint európai uniós támogatásról döntöttek. A Vidékfejlesztési Programban (VP) mintegy 90 milliárd forintot használhatnak fel a kertészek.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Száz pályázat támogatásával eddig mintegy 8 milliárd forint európai uniós forrásról döntöttek a kertészeti ágazaton belül hűtőházak építésére - mondta Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség államtitkára. A VP-ben rendelkezésre álló 1300 milliárd forintból a kertészek számára mintegy 90 milliárd forint áll rendelkezésre, több pályázati csomag révén. Üvegházak, fóliaházak építésére, gombaházak és hűtőházak építésére, ültetvénykorszerűsítésre, valamint kertészeti gépek beszerzésre is több, mint 20-20 milliárd forintos a keretösszeg, emellett lesz több kisebb pályázat is - mondta Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár- és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03