Stresszkezelés a mezőgazdaságban címmel szervez konferenciát a Magro.hu és a Debreceni Egyetem

Stresszkezelés a mezőgazdaságban címmel szervez konferenciát a Magro.hu és a Debreceni Egyetem

agrarszektor.hu
A Magro.hu és a Debreceni Egyetem „Stresszkezelés a mezőgazdaságban, NÖVÉNY-ÁLLAT-GAZDA Konferencia és Kiállítás” címen szervez rendezvényt a növényeket és állatokat érő negatív hatások enyhítéséről és kiküszöböléséről. A konferencia 2024. február 15-én lesz Debrecenben, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán. A hazai agrárium jeles képviselői 3 szekcióban (Növényes, Állatos, Gazda szekciókban) gyakorlatias előadások keretében mutatják be azokat a legmodernebb technológiákat, amikkel a növényeket és állatállományokat ért stresszek kezelhetők.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Magro.hu ismét megrendezi mezőgazdasági konferenciáját egy olyan témában, amely nagyon aktuális és fontos a növénytermesztőknek és az állattartóknak egyaránt. A Stresszkezelés a mezőgazdaságban, NÖVÉNY-ÁLLAT-GAZDA Konferencia és Kiállítás 2024. február 15-én lesz Debrecenben, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán

Az elmúlt 2 év sok gazdálkodónak zárta veszteséggel vagy minimális nyereséggel a szezont, jobbára külső körülmények, stresszek miatt. Jó hír, hogy ezeknek a negatív hatásait lehet tompítani vagy akár teljesen kiküszöbölni. Kis és nagy cégek előadói és szakmai kiállítók várják a lehetőséget, hogy átadják a résztvevőknek a legfontosabb és legfrissebb, gyakorlatban alkalmazható szakmai tudást. Az eseményen annyi nélkülözhetetlen információhoz juthatnak a résztvevők, amennyit egyébként csak több szakkönyv elolvasásával, vagy több hetes továbbképzéseken lehetne megszerezni. Mindezt egyetlen intenzív szakmai nap alatt, ahol 3 szekcióban 36 szakmai előadást hallhatnak a résztvevők.

Forrás: Magro.hu
Forrás: Magro.hu

Az ismeretek birtokában mindenki a saját gazdasági mérete és típusa alapján meg tudja tervezni, hogy mikor és milyen területen tud módosítani az alkalmazott technológiákon. Ebben segít a konferencia, aminek segítségével egy látható növekedési pályára állíthatók a gazdálkodások, illetve fenntartható módon növelhető a gazdaságok mérete

- mondta el Németh István, a Magro.hu ügyvezetője.

A Növényes szekciót Németh István, a Magro.hu ügyvezetője vezeti. Előadásának címe: “A túlélés receptje nehéz időkben, avagy a szántóföldi növénytermesztők tőzsdéznek, csak nem tudnak róla?” A Gazda szekció vezetője Sipos Boglárka, az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletág Északkelet-magyarországi Agrárrégió régióvezetője “Stresszmentes/nyugodt évekre várva - A nemzetközi és hazai agrárpiacok kilátásai” címmel tart előadást. Az Állatos szekció szekcióvezetője Tóth Péter, sertés szaktanácsadó, UBM Feed Zrt. Rövid köszöntője nyitja meg a szekciót. Ezután Marosi Sándor, sertés szaktanácsadó, UBM Feed Zrt. “Stressz faktorok értékelése a sertéstenyésztésben és kezelésük takarmányozási oldalról” címmel tart előadást. A rendezvény a NAK által akkreditált, a szaktanácsadók 4-2-2 pontot kapnak az eseményen és a szekciókban való részvételért.

Sokan elbizonytalanodtak az elmúlt években azok közül, akik a magyar mezőgazdaságban dolgoznak. Volt itt „történelmi” aszály után katasztrofális termés, tervezhetetlen áringadozás, takarmányproblémák, háború miatti kínálati nyomás, pocokinvázió és még sok minden más is, ami ronthatta a hatékonyságot. Ezekben a vészterhes időkben igazi kihívás talpon maradni, pláne eredményesen gazdálkodni. Nyilvánvaló, hogy változtatni kell, de nem mindegy, mit és hogyan. Ebben segít ez a szakmai nap. További információkért, részletes programért keresse fel szervezetünk honlapját. Tájékoztatás: Németh István, ügyvezető, Magro.hu mezőgazdasági piactér, Tel: 20/424-9664. Forrás: https://www.magro.hu/konferencia/

Forrás: Magro.hu
Forrás: Magro.hu

A konferencia szervezőjéről, a Magro.hu-ról

A Magro.hu mezőgazdasági piactér egy internetes kereskedelmi felület, ahol különféle terményeket, haszonállatokat és mezőgazdasági gépeket, illetve eszközöket hirdetnek a gazdálkodók. A portál legnépszerűbb funkciója a gabona árinformációs rendszere (MGX), de hasonlóan látogatott az Agrárhírek oldal is, ahol a növénytermesztők és állattartók rendszeren elolvashatják a legfrissebb szakmai tudnivalókat. A portál havi átlagos látogatottsága 380 ezer, az oldalra látogatók gazdálkodók és döntéshozók a beruházásaikban, átlagosan 150 hektáros területen dolgoznak, de vannak kisebb és nagyobb termelők is, akik meghirdetik terményeiket, állataikat. A Magro.hu-nak jelenleg 27.600 regisztrált partnere van.

A piactér profiljába tartozik szakmai konferenciák szervezése és tematikus e-kiadványok szerkesztése is. A korábban, több éven keresztül futó, a termelők körében népszerű KUKORICA és BÚZA Konferenciasorozat után, most a mezőgazdaságban a növényeket, az állatokat és magukat a gazdákat érő STRESSZFAKTOROK kezelésével foglalkoznak. További információért látogasson el a www.magro.hu oldalra!

Képek forrása: Magro.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?