Az agráregyetemek is kiállítottak

Agrárszektor
Megrendezésre került idén is, immár 11. alkalommal az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Közel 200 standon fogadták a kiállítók a hatalmas tömeget január 21. és 22. között a Papp László Budapest Sportarénában.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A rendezvényen főleg felsőoktatási intézmények, nyelvvizsgaközpontok, oktatás technika fejlesztő cégek és egyéb, a felsőoktatással kapcsolatba hozható vállalkozások kínálhatták szolgáltatásaikat, a főleg középiskolásokból álló, a két nap alatt közel 40 ezer érdeklődőnek.

A rendezvényen természetesen a mezőgazdasági képzést is folytató intézmények ugyancsak jelen voltak, köztük a Szent István Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Pannon Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem a Nyugat-magyarországi Egyetem a Budapesti Corvinus Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola és a Károly Róbert Főiskola is.

Az érdeklődők a képzésen kívül az egyetemek és főiskolák hallgatói életével, közösségeivel és egyéb lehetőségeivel is ismerkedhettek, mivel nagyrészt hallgatók mutatták be saját intézményeiket. Aki pedig végig nézte a számra érdekes képzési helyek ismertetőjét, az hasznos információkat kaphatott a folyamatosan zajló, előadássorozaton.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?