Ekkorát még biztosan nem láttál: gigantikus méretű harcsát fogtak Nógrádban

Ekkorát még biztosan nem láttál: gigantikus méretű harcsát fogtak Nógrádban

agrarszektor.hu
A horgászat egy igen kedvelt elfoglaltság hazánkban, ám előfordulhat, hogy egy egyszerű pontyhalászat során egy nem mindennapi halat sikerül kifog. Ez történt a bátonyterenyei tónál is, hiszen az egyik horgász minden idők harmadik legnagyobb harcsáját fogta ki.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hatalmas harcsa akadt Rusztem Gábor horgára a Nógrád megyei Maconkai-víztározón március 21-én - írja a Sokszínű Vidék. A férfi társaival együtt horgászott, amikor ponty helyett minden idők harmadik legnagyobb maconkai harcsáját fogták ki a gáton.

A gigahal méretei is jól mutatják, hogy bizony nem akármilyen fogásról van szó: súlya 78,75 kilogramm, hossza 222 centiméter. A víziszörnyet a gyors mérés és fotózás után visszaengedték természetes élőhelyére. A bátonyterenyei horgászparadicsomban egyébként az eddig kifogott legnagyobb harcsa 81,50 kilogrammot nyomott, ez a jelenlegi tórekord ebben a halfajban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?