Ilyet még nem láttál: maguktól ugrottak a halak egy magyar horgász csónakjába

Ilyet még nem láttál: maguktól ugrottak a halak egy magyar horgász csónakjába

agrarszektor.hu
Elképesztő jelenetnek lehetett szemtanúja egy magyar horgász a Nagyfaji Holt-Tiszán: maguktól ugrottak a halak a csónakjába. Az elképesztő jelenetsort pedig sikerült is videóra vennie, hiszen éppen nála volt a telefonja.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Pillanatok alatt 32 busa ugrott be egy horgász csónakjába Szeged közelében - írja a Pecaverzum. Auner Amadé június végén gumicsónakkal ment ki pecázni a várostól néhány kilométerre, a Nagyfaji Holt-Tiszára. Amikor a férfi az egyik kifogott busát a mérőeszközre tette, hogy lefotózza, a közelben hirtelen elkezdtek ugrálni a halak - írja a 24.hu. A horgász felhívta vízirendőrként dolgozó barátját, a halőröktől pedig végül engedélyt kapott arra, hogy hazavigye a mintegy 25 kilogrammnyi fogást. 

EZ IS ÉRDEKELHET

Azt sem tudtam hirtelen, hogy mi történik. Egymás után ugráltak be a busák a csónakba. A feleségem ugyan nem nagyon örült a rengeteg halnak, de a cimborámmal megpucoltuk, beirdaltuk, bepácoltuk, és úgy sütöttük meg a busákat  

- mondta Auner Amadé, hozzátéve, hogy még a cipőjében is talált halat. Végül 32 egyedet számolt össze.

 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?