Ilyet még nem láttál: kecske mentette meg egy bajba jutott csirke életét

Ilyet még nem láttál: kecske mentette meg egy bajba jutott csirke életét

agrarszektor.hu
Nem mindennapi esemény történt Hollandiában: egy hősies kecske megmentette csirke barátját egy éhes sólyomtól. A nem mindennapi cselekedetről videó is készül, melyen látszik, hogy a kecske félelmet nem ismerve védi meg a békésen sétálgató csirkét.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Jaap Beets gazda különös zajokat hallott a farmon élő állatok felől, de mire odaért az ólhoz, már hűlt helye volt a percekkel korábban lecsapó ragadozómadárnak, amit a férfi utólag a biztonsági kamera felvételein látott. A felvételen az látható, ahogy a sólyom zuhanórepülésben a kiskert közepén álló csirkére támad, majd néhány másodperccel később, egy kakas siet tollas társa segítségére. Utána csatlakozik be a gazda kecskéje, Bruin is a viadalba, aki végül sikeresen elüldözte az éhes ragadozó madarat, így az üres csőrrel távozott a helyszínről - írja az Infostart. A szupercsapat végül mindössze 17 másodperc alatt megadásra kényszerítette a sólymot. A videó ide kattintva tekinthető meg.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?