Egyre több ilyen hal van a Dunában: ennek most sok pecás örülhet

Egyre több ilyen hal van a Dunában: ennek most sok pecás örülhet

agrarszektor.hu
Nagyban zajlik a haltelepítés a Dunán. Először háromnyaras pikkelyes pontyokat, majd a napokban egynyaras harcsát telepítettek a folyamba.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége (KEMHESZ) a korán jött tavaszi időjárás miatt már februárban megkezdhette idei haltelepítési programját. Az utolsó téli hónap végén 1,5-4 kilogramm közötti háromnyaras pontyokat juttattak a Dunába - írta meg a Kemma.hu.

A haltelepítés a napokban is folytatódott: mintegy 1000 kilogrammnyi egynyaras harcsát osztott szét a szövetség a Duna vármegyei szakaszán. A KEMHESZ mostani beszámolója szerint új egyedekkel bővítették a halállományt az esztergomi Palkovics padnál, a táti gátnál, a neszmélyi skanzennél, az olajos tónál és a szőnyi mellékágnál is.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?