Egyre több a luxusétterem idehaza - mások egy hónapig esznek egy vacsora árából
A Michelin-csillagos éttermek degusztációs menüi 40-90 ezer forintba kerülnek - fejenként.
A Michelin-csillagos éttermek degusztációs menüi 40-90 ezer forintba kerülnek - fejenként.
A Gaza Cola sikeresen megtalálta a helyét a palesztin éttermek és muszlim boltok polcain.
Az amerikai mezőgazdasági minisztérium szerdán közölte, hogy a járvány valószínűsíthető forrása a friss hagyma.
A legtöbb séf sosem tudja meg, kik adják a csillagokat, de világszerte versengenek az elismerésekért.
A következő években jelentős növekedést produkálhat az ágazat Indiában, pedig már most is hatalmas szektor.
Kényszerűségből, ételmaradékokból alkotta meg a világ egyik legnépszerűbb salátáját Cesare Cardini.
Megjelent a Michelin Guide Magyarország 2023, kiderült, melyek most a legjobb éttermek itthon.
Az állatok illegális vadászata komoly problémákat okoz az élővilágnak.
A Farm2Fork a magyar termelőket akarja összekötni az ismert séfekkel.
A nemzetgazdasági tárca gyűjti az információkat.
A halászat betiltása okoz galibát, vagy mégsem?
Az elmúlt évek tapasztalatai világosan mutatják, hogy a klímaváltozás gyökeresen alakítja át a magyar mezőgazdaság mindennapjait.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.