Egyre több a luxusétterem idehaza - mások egy hónapig esznek egy vacsora árából
A Michelin-csillagos éttermek degusztációs menüi 40-90 ezer forintba kerülnek - fejenként.
A Michelin-csillagos éttermek degusztációs menüi 40-90 ezer forintba kerülnek - fejenként.
A Gaza Cola sikeresen megtalálta a helyét a palesztin éttermek és muszlim boltok polcain.
Az amerikai mezőgazdasági minisztérium szerdán közölte, hogy a járvány valószínűsíthető forrása a friss hagyma.
A legtöbb séf sosem tudja meg, kik adják a csillagokat, de világszerte versengenek az elismerésekért.
A következő években jelentős növekedést produkálhat az ágazat Indiában, pedig már most is hatalmas szektor.
Kényszerűségből, ételmaradékokból alkotta meg a világ egyik legnépszerűbb salátáját Cesare Cardini.
Megjelent a Michelin Guide Magyarország 2023, kiderült, melyek most a legjobb éttermek itthon.
Az állatok illegális vadászata komoly problémákat okoz az élővilágnak.
A Farm2Fork a magyar termelőket akarja összekötni az ismert séfekkel.
A nemzetgazdasági tárca gyűjti az információkat.
A halászat betiltása okoz galibát, vagy mégsem?
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
Új kutatások célja, hogy a hiányzó információk révén jobban megértsük az ökoszisztémák változásainak globális hatásait.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.