Örülhetnek ezek a magyar termelők: még az aszály sem fogott rajtuk
Jó évet zárhattak 2022-ben az állattenyésztéssel is foglalkozó vállalkozások Magyarországon.
Jó évet zárhattak 2022-ben az állattenyésztéssel is foglalkozó vállalkozások Magyarországon.
Az elhúzódó pénzügyi és gazdasági nehézségek ellenére is kiemelkedően sikeres félévet zárt az UBM Csoport.
A kémiai növényvédőszer-felhasználás csökkentése mindannyiunk érdeke.
Jó szezonban bíznak a kajszisok.
Mennyi az annyi?
Egyedülálló génbanki fejlesztések valósultak meg Gödöllőn.
Az erdőtől a vevőig csökkenthető a bútoripar ökológiai lábnyoma.
Több ezer hektárral bővült az elmúlt években a hazai erdőállomány.
Esélyt sem adott a rettegett gombabetegségnek a csodarobot.
Dübörögnek a telepítések, erdősítések.
Partnerkockázatok és változások az agráriumban.
Reform jöhet a hazai mezőgazdaságban.
Ez durva!
Jogerős ítélet született a több mint három éve húzódó patkányperben.
Szeptemberben is élvezhetjük a magyar görögdinnyét!
Az ország legszebb balkonjait és előkertjeit díjazták.
32 csapat mérkőzik meg az Országos Fakitermelő Versenyen.
A pecázás évek óta igazi aranykorát éli.
Itt van minden, amit az otthoni zöldségestermesztésről tudnod kell.
Komoly fejlesztések várnak a hazai élelmiszeriparra.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
A foci-Eb és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
Az előző évekhez képest drasztikusan csökkent a méz felvásárlási ára Magyarországon, ami nem tett jót a méhészeknek.
A tavasz beköszöntével a vadak is egyre aktívabbak, ami komoly veszélyt jelenthet mind az autós, mind az állat szempontjából.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.