Elveszik az élelmiszerek értéke lefagyasztáskor?
Régi kérdés, hogy mennyit veszítenek tápértékükből a fagyasztóban tárolt ennivalók – a jelek szerint örülhetünk.
Régi kérdés, hogy mennyit veszítenek tápértékükből a fagyasztóban tárolt ennivalók – a jelek szerint örülhetünk.
A Szupermenta programban ezúttal kereskedelmi egységek fagyasztottélelmiszer-részlegeit ellenőrizték a Nébih szakemberei.
Ilyet még nem láttál!
5,4 milliárd forint összegű beruházást valósít meg a Sugo Food Kft. Baján.
Tippek és trükkök, amelyeket érdemes betartani.
Családi tulajdonú zöldség-gyümölcs feldolgozóüzem bővül 2,1 milliárdból.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.