Új élelmiszer kap Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet: mutatjuk, melyik
Az Agrárminisztérium a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal közösen 2019-ben hozta létre a KMÉ védjegyet.
Az Agrárminisztérium a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal közösen 2019-ben hozta létre a KMÉ védjegyet.
Az édességgyártók szerint ezek a nassolnivalók lehetnek a következő időszak slágerei.
Vadonatúj gyártócsarnokot avattak az Unilever Magyarország veszprémi jégkrémgyárában.
Hogyan hat a koronavírus-járvány a magyar jégkrémgyártásra?
Már nemcsak az íz és az állag, de az szájérzet és az egészségesség is fontos.
Különleges furgont épített egy Somerset megyei vállalkozó.
Július elsejével indul a szezonális ellenőrzés.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
Új kutatások célja, hogy a hiányzó információk révén jobban megértsük az ökoszisztémák változásainak globális hatásait.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.