Te is vennél most krizantémot? Jó, ha tisztában vagy vele, mi derült ki róla
Október végén és november elsején talál gazdára a hazai virágtermés döntő többsége.
Október végén és november elsején talál gazdára a hazai virágtermés döntő többsége.
A krizantémok néhány faja haszonnövénynek is tekinthető, mert akár ehető és iható is.
Bár tavaly nem tudtak, idén sikeresen emeltek árat a magyar krizantémtermesztők.
Egy egészen kis odafigyeléssel hosszú hetekig a kertek díszei lehetnek ezek a virágok.
Egyre több problémát okoz a klímaváltozás, már a krizantémtermesztők is komoly kihívás előtt állnak.
A gondtalan és egészséges kertért ültess kártevő-álló és -űző virágokat a kiskertedbe.
A hangyák jelentős károkat tudnak okozni kertjeinkben, de bizonyos növények riasztó hatással lehetnek rájuk.
A tavalyi évi nehézségek miatt idén 15-18 százalékkal kevesebb krizantémot ültettek a hazai kertészek.
Űzd el a kártevőket a kertedből kártevőriasztó növényekkel, mutatjuk miket ültess!
Komoly forgalomra számíthatnak az év ezen időszakában a virágárusok Magyarországon.
A magyar termelők szerint elegendő lesz az igények kielégítésére az idei krizantémtermés.
A magyar virágárusok bíznak benne, hogy mindenszentek idejére megfelelő készletekkel rendelkeznek.
A krizantém nem csak temetővirág.
Letaszították a trónról a fehér krizantémot.
Tanácsok a jövő évi egynyári-,balkon-,évelőnövény-és krizantémidényre.
Nem volt a hazai termesztők álma az idei év.
Kővári krizantém palánta és más krizantém fajták: a krizantém szaporítása mikor a legjobb és a krizantém szaporítása mikor ajánlott? Hogyan történik a krizantém gondozása?
A termesztők szerint lesz elég krizantém szeretteink sírjára.
Nagy a kínálat idén a piacokon a népszerű temetővirágból.
Dugványozási kisokos kezdőknek.

A 2025-ös szezon ismét bebizonyította, hogy a növénytermesztésben nincs többé kiszámíthatóság.
Közeleg a karácsony, így egyre több háztartásban bukkanhat fel a tél egyik slágernövénye, a karácsonyi kaktusz is.
Az utóbbi évek időjárási anomáliái lassan éghajlati változás szintjére emelkednek.
Sok olyan étel van, melyek gyártásakor vagy otthoni elkészítésekor egy ponton szükség van az állagának a sűrítése.
A hatékonyságot növelő funkciókról nem, a kényelmi opciókról viszont hajlandóak lemondani a magyar gazdák.