Egyre kevesebb ilyen italt fogyasztanak a magyarok: mégis, mi folyik itt?
Nemcsak a sörfogyasztás, a sörgyártás is jócskán visszaesett Magyarországon az elmúlt évtizedekben.
Nemcsak a sörfogyasztás, a sörgyártás is jócskán visszaesett Magyarországon az elmúlt évtizedekben.
Nem sikerül nyereséget kifőznie a kézműves sörkészítők többségének Magyarországon.
Az áremelkedések ellenére is töretlen a kézműves sörök népszerűsége a magyarok körében.
Magyarországon és világszerte reneszánszukat élik a kézműves sörfőzdék és termékeik.
Hazánkba is egyre nagyobb az igény a minőségi sörökre, azonban a 2020-as évek után gyülekezni kezdtek a felhők a kisipari sörfőzdék felett.
Egyre népszerűbbek a sörök, különös tekintettel a kézműves sörök a magyar lakosság körében.
A magyarországi piacon nincs ok az optimizmusra, ráadásul a szárnyaló infláció sem éppen ösztönzi a fogyasztást.
A kézműves sörökre is rájár a rúd.
Meglepően alakult a Félegyházi Sörműhely első éve.
Húsz százalék felett nőtt a tavalyi forgalom.
Az új generáció mentette meg a kézműves italokat.
A város első embere tisztelgett a kézműves márka előtt.

A 2025-ös szezon ismét bebizonyította, hogy a növénytermesztésben nincs többé kiszámíthatóság.
Közeleg a karácsony, így egyre több háztartásban bukkanhat fel a tél egyik slágernövénye, a karácsonyi kaktusz is.
Az utóbbi évek időjárási anomáliái lassan éghajlati változás szintjére emelkednek.
Sok olyan étel van, melyek gyártásakor vagy otthoni elkészítésekor egy ponton szükség van az állagának a sűrítése.
A hatékonyságot növelő funkciókról nem, a kényelmi opciókról viszont hajlandóak lemondani a magyar gazdák.