A magyar dohányágazat helyzetéről beszélgettek a szakemberek
Kenyeres Sándorral folytatott podcast beszélgetést Győrffy Balázs.
Kenyeres Sándorral folytatott podcast beszélgetést Győrffy Balázs.
Az előző vezető több mint 21 évig állt a testület élén.
Ilyen volt a 2019-es év.
Jobb a dohány minősége a tavalyinál.
Dohányban jobbak leszünk az idén.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.