Jó hírt kaptak a pálinkakészítők: ennek sokan örülni fognak
A pálinkakészítés nem csupán kulturális, hanem jelentős gazdasági tevékenység is, különösen Magyarországon.
A pálinkakészítés nem csupán kulturális, hanem jelentős gazdasági tevékenység is, különösen Magyarországon.
Ha a magánfőzés során nem tartjuk be a szabályokat, akkor akár 200 ezer forintos bírságot is kaphatunk.
Az Agárdi Pálinkafőzde öt új termékkel bővíti kínálatát, amelyek október 1-től elérhetők.
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy uniós földrajzi árujelző oltalmat kapjon a Borzag pálinka.
Az idei Nemzeti Pálinkakiválóság Program ősszel került meghirdetésre, amelyre 16 pálinkaház összesen 103 tétellel nevezett.
Átadták az idei Vince Díjakat a magyarországi borszakma szereplőinek.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját.
Hatalmas magyar siker.
Nemcsak az idegenforgalom sínylette meg a pandémiát.
Óriási siker!
Fontos kérdéseket jártak körül a szakértők.
Tokaji gin lett a világ egyik legjobbja
Módosult a szabályozás.
Több milliós kárt okozhatnak az illegális gyümölcspárlatokkal.
Illegális pálinkafőzőt találtak Baranyában.
Szabadságharc fegyverletétellel?
Pálinkakészítéssel kezdődik az idei "Tanuljunk együtt!".
Ezekre figyeljünk oda borvásárláskor.
Nem tartja életszerűnek a NAV-hoz befolyó adatokat a Pálinka Nemzeti Tanács.
Így kerülheted el az otthoni párlat-baleseteket.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
A foci-Eb és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.