Továbbra is milliárdokat hoz a konyhára a Pick
Csökkent ugyan az adózott eredmény, de így is vastagon megéri a húsipari cég működése.
Csökkent ugyan az adózott eredmény, de így is vastagon megéri a húsipari cég működése.
A mohácsi vágóhíd, a Hungerit és a Csányi Pincészet vitte, a cégcsoport többi tagja gyengén, de hozta a pénzt.
Nem a készítménygyártáson, hanem a források befektetésén kerestek 2023-ban a húsipari cégek, volt akit ez tartott a felszínen.
A lakosság 95 százaléka rendszeresen fogyaszt virslit, negyedük még sincs tisztában azzal, hogy miből készül.
Az Agrárszektor három baromfi- és három sertésfeldolgozó számain mutatja be a megdöbbentő összképet.
Jelentősen, 2021-es 70,679 milliárd forintról 80,28 milliárd forintra növelte árbevételét a Pick Szeged Zrt.
„Generációink szalámis emlékei” – a PICK inspirálta műveket mutatnak be a MOME grafikusai.
Most végre kiderülhet, hogy mi az oka annak, hogy drágábbak a Pick szalámik itthon, mint a németeknél.
2023 január végétől a szeletelt PICK szalámik után már a HERZ sonkák is kisebb tálcaméretben és megújult csomagolásban kerülnek a polcokra.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.