Ilyet még nem láttál: rendkívüli együttműködésbe kezdett a PICK és a MOME

agrarszektor.hu
Kevés olyan ikonikus termék van, amely már pusztán a neve említésekor is képes különféle generációk tagjaiban hasonló emlékeket, hangulatokat felidézni. Ilyen például a PICK szalámi. A vállalat most induló, új kezdeményezésében fiatal grafikus tehetségek terveztek táska designt a témában, májusban pedig a MOME jelenlegi és egykori hallgatóinak a PICK által inspirált alkotásai kerülnek majd bemutatásra - derült ki a cég közleményéből.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A PICK által készített téliszalámik generációk emlékeit határozzák meg, amelyek márciustól hazai grafikus művészek alkotásaiban kelhetnek életre. A vállalat ugyanis olyan egyedi vászontáska-kollekciót alkotott, amelyeket két fiatal hazai grafikus művész, Ghyczy Dia és Csordás Levente illusztráltak. Ezeket a táskákat a vásárlók első körben március és április hónapokban a boltokban a projektben résztvevő PICK szalámik mellett ajándékként szerezhetik meg. Egy március 9-én tartott tematikus kerekasztal-beszélgetés alkalmával a PICK a fenti projekt ismertetése mellett bejelentette a kortárs magyar design művészet egyik meghatározó műhelyével, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel (MOME) indított közös kreatív projektjét is.

A projekt pályázatában a MOME egykori és jelenlegi diákjai közül kikerült tervező grafikusok vesznek részt. A PICK által inspirált műveket pedig a tervek szerint májusban egy egyedi tárlaton mutatják be a nagyközönségnek. A téma és a pályázat szakértője, valamint kurátora Góg Angéla, a MOME Tárgyalkotó szak MA képzés vezetője, food designer. A szakember a március 9-ei tematikus esemény alkalmával mutatta be sajátos food design installációját.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?