Ilyet még nem láttál: rendkívüli együttműködésbe kezdett a PICK és a MOME

Ilyet még nem láttál: rendkívüli együttműködésbe kezdett a PICK és a MOME

agrarszektor.hu
Kevés olyan ikonikus termék van, amely már pusztán a neve említésekor is képes különféle generációk tagjaiban hasonló emlékeket, hangulatokat felidézni. Ilyen például a PICK szalámi. A vállalat most induló, új kezdeményezésében fiatal grafikus tehetségek terveztek táska designt a témában, májusban pedig a MOME jelenlegi és egykori hallgatóinak a PICK által inspirált alkotásai kerülnek majd bemutatásra - derült ki a cég közleményéből.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A PICK által készített téliszalámik generációk emlékeit határozzák meg, amelyek márciustól hazai grafikus művészek alkotásaiban kelhetnek életre. A vállalat ugyanis olyan egyedi vászontáska-kollekciót alkotott, amelyeket két fiatal hazai grafikus művész, Ghyczy Dia és Csordás Levente illusztráltak. Ezeket a táskákat a vásárlók első körben március és április hónapokban a boltokban a projektben résztvevő PICK szalámik mellett ajándékként szerezhetik meg. Egy március 9-én tartott tematikus kerekasztal-beszélgetés alkalmával a PICK a fenti projekt ismertetése mellett bejelentette a kortárs magyar design művészet egyik meghatározó műhelyével, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel (MOME) indított közös kreatív projektjét is.

A projekt pályázatában a MOME egykori és jelenlegi diákjai közül kikerült tervező grafikusok vesznek részt. A PICK által inspirált műveket pedig a tervek szerint májusban egy egyedi tárlaton mutatják be a nagyközönségnek. A téma és a pályázat szakértője, valamint kurátora Góg Angéla, a MOME Tárgyalkotó szak MA képzés vezetője, food designer. A szakember a március 9-ei tematikus esemény alkalmával mutatta be sajátos food design installációját.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?