Csak így élheti túl a magyar szőlő: nincs több idő, lépni kell
A körülmények ma már egészen mások, sok termelő azonban még mindig makacsul ragaszkodik a megszokott módszerekhez.
A körülmények ma már egészen mások, sok termelő azonban még mindig makacsul ragaszkodik a megszokott módszerekhez.
Bőséges szőlőtermést jósoltak Ópusztaszeren a Szent Vince napjához kapcsolódó ünnepségen.
A magasabb minőségi kategóriákba tartozó borok előállítására kell összpontosítania a jövőben a Grand Tokaj Zrt.-nek.
Több millió szőlőtőkét vágtak már ki az ausztrál gazdák, de ez sem jelent megoldást a problémáikra.
Rengeteg a kérdőjel az idei szőlőtermés körül.
Hasznos tudnivalók az őszi telepítéshez.
Fertőző betegség és rettegett kártevő támadja a magyar szőlőt.
Kezdődik az ültetési anyagok kitermelése.
A hagyományt feladva növelik a champagne-i szőlőtőkék közötti távolságot.
Most mindennél fontosabb, hogy a termelők hazai csemetét vásároljanak.
Idén korábban kezdődik a szüretet, előbb kóstolhatunk újbort is.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.