Durva, ami a magyar görögdinnyével történik: ehhez jobb lesz hozzászokni
Közeleg a dinnyeszezon!
Közeleg a dinnyeszezon!
Vészesen kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak a gyerekek.
Ennek a hírnek sokan nem fognak örülni.
A jövőnk a tét.
Hiába a nyitás, sok akadályt kell még leküzdeni.
Van, amin még a járvány sem talált fogást.
A megmosolyogtató szokás mögött nagyon is komoly számítások vannak.
Régen a fehér kenyeret is jobban szerettük.
Idén először rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrofood Konferenciát, május 22-én Kecskeméten.
Kiváló minőséget, egyedi ízeket tud felmutatni a szomszédok termelése, de a fő bevételt a hozzá kapcsolódó szolgáltatások jelentik.
Érdemes a kiskertbe zöldségkülönlegességeket is termeszteni, szinte mind már április közepe és május közepe között vethetők.
Úgy fest, hogy a hazai gyümölcsösök megúszták tavaszi fagyokat, de még érhetik kellemetlen meglepetések a termelőket.
Virágoznak a gyümölcsfák és talán idén már nem is lesz károsító fagy, de vajon mi kell a jó terméshez?
A Lindsay Zimmatickal csak a változás állandó!
Az erre hivatott készítmények kijuttatását rugalmasan igazíthatjuk a gyomflórához a napraforgó különböző fenológiai stádiumában. A megoldásokért kattintson!