Megdöbbentő tévhitek dőltek meg a húsfogyasztásról, ezt sokan nem tudták
Az állati eredetű élelmiszerek körül évek óta számos tévhit és félinformáció kering, amelyek sokszor félrevezetik a fogyasztókat.
Az állati eredetű élelmiszerek körül évek óta számos tévhit és félinformáció kering, amelyek sokszor félrevezetik a fogyasztókat.
Le kell rombolni a klímaváltozáshoz kapcsolódó mítoszokat, ha a következő évtizedekben is hasonló színvonalon szeretnénk élni.
Rengeteg kihívással, köztük álhírekkel és tévhitekkel kell megküzdenie napjainkban a tejtermelőknek és feldolgozóknak.
Ez az az öt álhír, amit nem szabad elhinni az úgynevezett mesterséges élelmiszerekről.
Bebizonyosodott, hogy a jégkármérséklő rendszernek semmi köze az aszályhoz.
Az ivermektin emberi alkalmazása semmilyen körülmények között nem engedélyezett!
Megcáfolunk egy régi mítoszt.
Érdemes kinyitni a kapukat a fogyasztók előtt
Nagy szükség lenne digitálisan képzett élelmiszeripari mérnökökre itthon, akik képesek egyszerre érteni a technológiához és a digitalizációhoz.
A rizs a világ egyik legfontosabb alapélelmiszere, sok érdekesség van vele kapcsolatban, kezdve a termesztésétől, a feldolgozási lehetőségekig.
Az elmúlt évek tapasztalatai világosan mutatják, hogy a klímaváltozás gyökeresen alakítja át a magyar mezőgazdaság mindennapjait.
A 2025-ös nyár rendkívül aszályos időjárása komoly hatással van az ország agráriumára.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.