Módosultak az előírások: szigorítás jön a tejtermékekkel kapcsolatban
Megjelent a Magyar Közlönyben a Magyar Élelmiszerkönyv tejtermékekről szóló előírásainak módosítása.
Megjelent a Magyar Közlönyben a Magyar Élelmiszerkönyv tejtermékekről szóló előírásainak módosítása.
Megjelent az Élelmiszerkönyv extrakciós oldószerekről szóló előírásának módosítása, most te is elmondhatod véleményed!
Idén sem maradhat le a szilveszteri menüről az év vége sztárélelmiszere, a virsli.
Kedd késő este felkerült a Parlament honlapjára az egyes adótörvények módosításáról szóló tervezet.
A lakosság 95 százaléka rendszeresen fogyaszt virslit, negyedük még sincs tisztában azzal, hogy miből készül.
A „virsli” tartalmát Magyarországon az Élelmiszerkönyv szabályozza, aminek a tartalma a leírástól eltér, az nem nevezhető virslinek.
Az Agrárminisztérium bemutatta a Magyar élelmiszerkönyv honlapját, amely komoly segítséget nyújthat bárkinek.
Brutális, ami a tejtermékek árával történik, de meddig tarthat még az áremelkedés?
A Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ) rövidesen kibővülhet egy új fejezettel, szabályozva a hazai tejipar egyik meghatározó termékét, a Trappista sajtot.
Stratégiai kérdéssé kellene válnia Magyarország élelmiszer-ellátásának.
Javítanák a hazai méz piaci pozícióját.
Új rendelet, új tartalom és új összetételű bizottságok születnek az év végén
Megalakult az agrárkamara élelmiszer-feldolgozási osztálya.
Módosították a Magyar Élelmiszerkönyvet.
Változnak az élelmiszerkönyv előírásai.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.