Pálinkafőző tanfolyam indul

agrarszektor.hu
Az idén 8 éves Agárdi Pálinkafőzde erjesztési-lepárlási tanfolyamot indít magánfőzőknek, ennek oka az a kormányrendelet, mely engedélyezi az otthoni főzést. A szeminárium-sorozat 2011 januárjától indul, és az idei év decemberének elsejétől lehet rá jelentkezni.

Extra Early Bird jegyek az Agrárszektor 2025 konferenciára!

Szerezze meg jegyét most még Extra Early Bird áron a december 3-4. között megrendezésre kerülő siófoki Agrárszektor 2025 konferenciára, ahol kistermelők és fiatal gazdák most 64.900 Ft + áfa összegért vehetnek részt az év egyik legnagyobb és legrangosabb agráreseményén! A konferencia értékelést ad az agrárium helyzetéről, egyúttal pedig felvázolja az ágazat előtt álló rövid- és hosszú távú fejlesztési és kitörési lehetőségeket, illetve bemutatja a vállalkozások üzleti döntéseihez szükséges mértékadó prognózisokat.

Az Agárdi Pálinkafőzde szeminárium-sorozatot indít magánfőzők részére 2011 januárjától, a kurzusokon az erjesztéssel és a lepárlással kapcsolatos fontos tudnivalókat fogják oktatni - olvasható a cég honlapján. Az "Üstöcske" névre keresztelt új tevékenységgel a pálinkafőzde pozitív véleményét fejezi ki és támogatja a kormány azon törekvését, melyben támogatni kívánja a magánfőzés legalizálását.

Az Agárdi Pálinkafőzde bevezette a legújabb erjesztő-lepárló technológiákat, eddig nem használt stílusban és kiszerelésben forgalmazza termékeit, emellett új formát adott a pálinkáspohárnak és megreformálta az alapanyag vásárlásának szokásait az idén, fennállásának nyolcadik évfordulóját ünneplő cég.

Kezdetben fenntartásokkal fogadta a szakma illetve a fogyasztók az új céget, de ez gyorsan változott, a teljesen új élvezeti és minőségi világot bemutató pálinkák terjedésével. A főzde új gyümölcsfajokat illetve fajtákat is előnyben részesített, melyet a többi hasonló cég is átvett, így sikeresen tágította a gyümölcstermesztők piacát, mellyel megalapozta szoros kapcsolatát a termelőkkel.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
EZT OLVASTAD MÁR?