Íme az év pálnikája!

agrarszektor.hu
Minden eddiginél több gyümölcspárlat nevezett az idei gyulai pálinkafesztivál megmérettetésére. A nyertes az Agárdi Pálinkafőzde Besztercei szilvapálinkája lett.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Látványos minőségjavulásról számolt be Panyi Gáborné, a Corvinus Egyetem adjunktusa, az Országos Pálinkaverseny szakmai igazgatója, aki szerint az összes érmes hibátlan, jó minőségű pálinka vagy párlat volt - hangzott el a Kossuth Rádió Krónika című műsorában.

A 19. Magyar Országos Pálinka és Törkölypálinka Nemzetközi Gyümölcs és Borpárlat Versenyre kilenc országból, több mint 800 mintával neveztek.

Társadalmi előzsűrizést követően az érmekről és a kategória-győztesekről egy 29 fős, szakértőkből álló bizottság döntött.

Az Év pálinkája 2011-ben, az Agárdi Pálinkafőzde Besztercei szilvapálinkája lett. Vértes Tibor a cég ügyvezető igazgatója, főzőmestere szerint bármilyen hihetetlen, ez egy friss pálinka, 2010-es évjárat. Mint mondta az évjárat nem volt nagyon "szép", de mégis ki tudták belőle hozni azt, amit lehet. Szerinte egyébként a jó pálinka titka a jó alapanyag, és az ember, aki mögötte áll, figyelemmel kíséri, és utána a megfelelő pillanatban palackozza.

Az év pálinkáját, mint nemzeti értéket a Mezőgazdasági Múzeumban helyezik majd el a korábbi győztes pálinkák mellé.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?