Az Agrárszektor bemutatja: Pincefoglaló

agrarszektor.hu
Tartson velünk, és fedezzük fel együtt Magyarország kézműves borászatait! Kovács Antal háromszoros magyar bajnok sommelier kalauzolásával most első kézből tapasztalhatja meg, hogyan is készül a bor, melybe csak termőterületnek, a természetnek és a borász szakértelmének van beleszólása.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Kovács Antal közel két évtizedes szakmai tapasztalatára alapozva nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy megismertesse, és eljuttassa a különlegességekre nyitott borfogyasztókhoz a kézműves pincészetek gyöngyszemeit. Borkereskedése, a Pinceáron.hu révén szüntelenül kutatja azokat a kizárólag tradicionális eljárásokat alkalmazó borászatokat, melyek nedűi nem a tervezőasztalon, hanem a szőlőültetvényeken születnek.

Az Agrárszektor Pincefoglaló rendezvénysorozatának keretein belül eme különleges borok szülőföldjére látogatunk el, ahol végletekbe menően megismerhetjük, hol, hogyan és milyen praktikák révén nyeri el végleges formáját a hegy leve. Elsőként Légli Géza Kislaki Bormanufaktúrájába látogatunk el a festői Szőlőskislakra. A Balatonboglártól 5 km-re délre található, 12,4 hektáros szőlőterület még élvezi a Balaton jótékony hatását, a védett belső dombokon zömében dél, dél-nyugati, nyugati és keleti tájolású területek ideális, egyedi mikroklímát teremtenek a gazdagon gyümölcsös, telt, harmonikus borok termeléséhez.

Időpont: 2013. április 27.

Program:

9:00 - Indulás Budapestről, az út során Kovács Antal készíti fel a résztvevőket az előttük álló napra

11:00 - Érkezés Szőlőskislakra
Fogadóital
Birtokbejárás Légli Gézával
Borkóstoló, 7 borból álló sor, a hozzá illő falatkákkal
Ebéd kemencés vagy szabad tűzön készült ételekből

16:15 - Hazaindulás

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?