Lótuszvirág és százszorszép is lesz az ásványvízben

agrarszektor.hu
Új ízesített ásványvizeket dob tavasztól piacra a Szentkirályi Ásványvíz Kft. A citromfű-lemon-lime, a gránátalma-százszorszép és a dinnye-lótuszvirág ízesítésű termékeket várhatóan kétféle kiszerelésben hozzák forgalomba. A piacvezető cégcsoport 9,6 milliárdos forgalmat és 20 százalékos részesdést ért el tavaly.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

Több mint 10 százalékos növekedést ért el 2013-hoz képest a Szenkirályi csoport az elmúlt évben, így 9,6 milliárdos árbevételt tudhatott a magáénak, míg a piaci részesedése az év végén a 20 százalékot is elérte - áll a csoport közleményében. ACNielsen Piackutató Kft. felmérése szerint a Szentkirályi vezető márka a hazai piacon.

Miközben a saját márkák piacának növekedése lezárult, a fogyasztók körében egyre népszerűbbek az ízesített ásványvizek. Erre az igényre reagálva a Szentkirályi Virágoskert elnevezésű, új termékcsaláddal bővíti a kínálatát. 

A termékcsalád tagjait egyelőre háromféle - citromfű-lemon-lime, gránátalma-százszorszép és dinnye-lótuszvirág - ízben hozzák forgalomba tavasztól, mégpedig 1,5 literes és várhatóan 0,75 literes kiszerelésben.


A Szentkirályi ásványvizet 1993 óta forgalmazzák Magyarországon. Az eleinte veszteséges cég számára az igazi áttörést a 2004-ben elnyert, ásványvíz-Oscarnak is nevezett párizsi Eauscar-díj hozta meg. A Szentkirályi máig 52 szakmai és fogyasztói díjat kapott. A Szentkirályi cégcsoport (a Szentkirályi Ásványvíz Kft., a Vitapress Kft. és a Kingspref Kft.) 9 milliárd forint árbevételt ért el 2013-ban.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?