Nem adják el, hanem fejlesztik a sárvári baromfis céget

agrarszektor.hu
Csaknem egymilliárd forintot költ fejlesztésekre a következő három évben a sárvári Sága Foods Zrt. A vállalat pénzügyi eredményei 2015 első félévében javultak, ezért az angol tulajdonosok - akik korábban eladták volna a céget - most megerősítenék a Sága piaci helyzetét. A vállalat elsősorban az innovációra költ majd, és a jövőben tovább növelné termékei arányát a hazai piacon.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Megközelítőleg egymilliárd forintot szán fejlesztésre a Sága Foods Zrt. a következő három évben - közölte a baromfihús-feldolgozó vállalat. A cég 2015 első félévében 4,185 milliárd forint árbevételt ért el, amely alacsonyabb az előző év hasonló időszakához képest, de a mérleg szerinti eredmény pozitívra változott és 442 millió forintra nőtt.

A vállalat tulajdonosa az angol Bernard Matthews cégcsoport. A tulajdonosok korábban eladták volna a magyar vállalatot, de a Sága az elmúlt években átalakította üzleti modelljét, javította finanszírozását. Így az értékesítés már nincs napirenden, ehelyett a tulajdonosok tovább növelnék a vállalat cégcsoporton belüli jelentőségét.

A cég a fejlesztésre szánt egymilliárd forint jelentős részét innovációra fordítja majd. Emellett a jövőben tovább növelné jelenlétét, illetve a prémium minőségű Sága termékek arányát a piacon.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?