Elstartolt az agrárszektor.hu a Coop Rallyn - Tizedszer rajtol a verseny

agrarszektor.hu
Tizedik alkalommal rendezik meg a Coop Rallyt, a verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a minőségi magyar élelmiszerekre. A versenyen az agrárszektor.hu-Portfolio és a Pénzcentrum csapata is indul.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Tizedik alkalommal indul útjára a Coop Rally. A minőségi magyar élelmiszergyártást népszerűsítő program célja a kezdetek óta nem változott - jelentette ki Csepeli Lajos, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke. Úgy látja azonban, hogy míg az első öt-hat évben még fel kellett hívni a fogyasztók figyelmét a hazai termékek fogyasztásának fontosságára, ma már az elsőrendű cél az, hogy az elért eredményt tartani tudják.

Tóth Géza, a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója szerint a vállalat a hazai kiskereskedelemben érzékelhető komoly versenyben is megőrizte a korábbi, harmadik helyét, és 12,5 százalékról 12,6 százalékra növelte részesedését. Az üzletlánc Magyarország 1 650 településén van jelen és 32 ezer embernek ad munkát.

A CO-OP Hungary Zrt. tavaly -részben a dohány-kiskereskedelemben való aktív részvétel miatt - 2014-ben növelte az árbevételét, az egy évvel korábbi 550 milliárd forintról forintról 560 milliárd forintra. A közel háromezer boltot ellátó üzletlánc árbevétele viszont enyhén csökkent.

A versenyképesség erősítése érdekében az idén 20 éves COOP folytatja az elmúlt évtizedben elkezdett fejlesztéseit - tette hozzá Tóth Géza. Ezek között az 1 416 bolt és 223 dohányboltot összekötő informatikai rendszer megújítását, a mára már közel ezer árucikkből álló saját márkás portfólió erősítését, a csaknem egymillió felhasználóval rendelkező törzsvásárlói program szolgáltatásainak kiterjesztését, illetve az egységes arculat kialakítását említette.

A jubileumi Coop Rally Kelet-Magyarország nyolc helyszínére látogat el közel nyolcvan résztvevő csapattal. A rallyn az agrárszektor.hu-Portfolio és a Pénzcentrum csapata is indul, a következő napokban pedig a helyszínről követjük a verseny állását.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 13. 14:03