Elstartolt az agrárszektor.hu a Coop Rallyn - Tizedszer rajtol a verseny

agrarszektor.hu
Tizedik alkalommal rendezik meg a Coop Rallyt, a verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a minőségi magyar élelmiszerekre. A versenyen az agrárszektor.hu-Portfolio és a Pénzcentrum csapata is indul.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Tizedik alkalommal indul útjára a Coop Rally. A minőségi magyar élelmiszergyártást népszerűsítő program célja a kezdetek óta nem változott - jelentette ki Csepeli Lajos, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke. Úgy látja azonban, hogy míg az első öt-hat évben még fel kellett hívni a fogyasztók figyelmét a hazai termékek fogyasztásának fontosságára, ma már az elsőrendű cél az, hogy az elért eredményt tartani tudják.

Tóth Géza, a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója szerint a vállalat a hazai kiskereskedelemben érzékelhető komoly versenyben is megőrizte a korábbi, harmadik helyét, és 12,5 százalékról 12,6 százalékra növelte részesedését. Az üzletlánc Magyarország 1 650 településén van jelen és 32 ezer embernek ad munkát.

A CO-OP Hungary Zrt. tavaly -részben a dohány-kiskereskedelemben való aktív részvétel miatt - 2014-ben növelte az árbevételét, az egy évvel korábbi 550 milliárd forintról forintról 560 milliárd forintra. A közel háromezer boltot ellátó üzletlánc árbevétele viszont enyhén csökkent.

A versenyképesség erősítése érdekében az idén 20 éves COOP folytatja az elmúlt évtizedben elkezdett fejlesztéseit - tette hozzá Tóth Géza. Ezek között az 1 416 bolt és 223 dohányboltot összekötő informatikai rendszer megújítását, a mára már közel ezer árucikkből álló saját márkás portfólió erősítését, a csaknem egymillió felhasználóval rendelkező törzsvásárlói program szolgáltatásainak kiterjesztését, illetve az egységes arculat kialakítását említette.

A jubileumi Coop Rally Kelet-Magyarország nyolc helyszínére látogat el közel nyolcvan résztvevő csapattal. A rallyn az agrárszektor.hu-Portfolio és a Pénzcentrum csapata is indul, a következő napokban pedig a helyszínről követjük a verseny állását.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?